logo

Slanje newslettera

E-mail marketing je oduvek jedan od najefikasnijih vidova internet marketinga, sposoban da dopre do željene ciljne grupe. Takođe je i najjeftiniji način za izgradnju poverenja kod korisnika vaših usluga ili kupaca. Zbog dokazane efikasnosti i jeftine distribucije, upotreba email marketinga se iz dana u dan povećava, kao i broj pružalaca usluge. Sa ovako velikim brojem neiskusnih i spam kompanija postaje sve teže lansirati uspešnu email kampanju. Novi zakoni (naročito na zapadu), regulative i spam filteri otežavaju dopiranje do željene grupe. Takođe, bez dobre obrade ciljne grupe, cela priča nema nikakvog efekta.

Izuzetan procenat e-mailova stiže do klijenata!

email

Višestrukim proverama na različite Anti-SPAM filtere, možemo da Vam garantujemo izuzetan procenat isporučenih e-mailova u odnosu na poslate. Sve se ovo meri kroz više različitih sistema radi što preciznijeg izveštaja. Na kraju kampanje uvek znate tačno koliko je poslato e-mailova, koliko je isporučeno i koliko ih je otvoreno.

Po potrebi možemo da za Vas radimo i tracking, sa proverom svake e-mail adrese pojedinačno. Mogućnosti su veoma raznovrsne.

Ne prodajemo Vaše i naše e-mail liste niti dozvoljavamo slanje SPAM poruka. Svaka e-mail kampanja mora imati opciju odjave sa liste i naznačeno ko stoji iza nje. Vaši klijenti i kupci su bezbedni sa nama.

Nudimo vam slanje newslettera (do 500,000 mailova dnevno), kako subagentima tako i putnicima. Profesionalno slanje na liste koje posedujete sa garancijom da ne ide u spam. Garantujemo čuvanje mail liste koju nam date i obavezujemo se da je nećemo prodavati ili koristiti u druge kampanje.

Cena za ovu uslugu se odredjuje na osnovu broja mailova na koje želite slati. Pošaljite nam broj mailova kao i frekvanciju slanja istih i poslaćemo Vam najbolju ponudu.

Akcije i specijalne ponude

Gratis hosting godinu dana

  • Akcija do Nove Godine
  • Za svaki novi sajt gratis hosting
  • 50% popusta za sistem newslettera
  • Gratis Facebook stranica

Informacije

064 159 45 11
office@travelmarketing.rs

MB:
PIB:
Slavka Rodića 2t,
11000 Beograd