logo

Izrada sajtova

Izrada sajtova je često smatrana za usko stručni proces, gde klijent daje specifikaciju web dizajneru, koji zatim korišćenjem tehničkih znanja, superkompjutera i alhemije napravi nešto što mu preda nazad i nazove web sajt. Na sreću ne živimo više u tom vremenu. Mi smo kompanija koje web sajtove pravi u saradnji sa klijentom, poštujući sve njegove zahteve i sugeriše stvari iz naše struke, nudi bolja rešenja gde su moguća i povećava upotrebljivost web sajta.

Potrebno je samo malo vaše dobre volje, malo vremena, jedan telefonski poziv i možemo da popričamo, vidimo gde stojite sa postojećim web sajtom, napravimo neki plan oko izrade, šta sve treba promeniti, ispraviti, zameniti. I time su svi na dobitku, i vi i vaši klijenti. Vi dobijate sajt koji bolje oslikava vaš brend, klijenti nešto na čemu se lakše snalaze i brže nalaze potrebne informacije.

Dozvolite nam da poboljšamo sliku o vama. Dozvolite nam da poboljšamo vašu prodaju, omogućimo klijentima, bilo vernim bilo novim koji još uvek ne znaju da će to postati, da nađu sve što im treba kod vas! Ili jednostavno rečeno, dozvolite nam da napravimo novi i bolji web sajt za vas! Izrada sajtova nikada nije bila jednostavnija i povoljnija!

izradasajtova

Klasična izrada sajtova obuhvata:

Izmenjivi web sajt zasnovan na CMS (Content Menagment System) tehnologiji sa mogućnošću neograničenog menjanja i dodavanja novog sadržaja.

Mogućnosti dodavanja ogromnog broja slika i video materijala u proizvode ili usluge.

Laku kategorizaciju materijala korišćenjem kategorija i podkategorija.

Naglašavanje pojedinih proizvoda ili usluga na različitim mestima na web sajtu.

Podešavanje trajanja ponuda i usluga, automatsko objavljivanje i odjavljivanje po satnici.

Opciona rezervacija ili poručivanje (shoping cart, e-mailom).

Obuka zaposlenih za korišćenje i modifikovanje web sajta (2 x 2h).

Sve ostalo je moguće na zahtev klijenta, i uvek dajemo cenu pre početka rada.

Računajte da za nas ne postoji nemoguće, da nema skrivenih troškova i da cena zavisi isključivo od obima posla i broja utrošenih radnih sati. Izrada online formulara, aplikacija, pretraživača proizvoda po kategorijama ili kriterijumima je takođe naša specijalnost.

Akcije i specijalne ponude

Gratis hosting godinu dana

  • Akcija do Nove Godine
  • Za svaki novi sajt gratis hosting
  • 50% popusta za sistem newslettera
  • Gratis Facebook stranica

Informacije

064 159 45 11
office@travelmarketing.rs

MB:
PIB:
Slavka Rodića 2t,
11000 Beograd